harjoittelijahaku 2020

harjoittelijaksi waaw-residenssiin


Tarjolla harjoittelupaikka Senegalissa.


Harjoittelukohde: Yelema ry:n ylläpitämä Waaw-taiteilijaresidenssi, Saint-Louis, Senegal.


Harjoitteluaika: 2 kk, 1.2.-27.3.2020 välisenä aikana. Työ on täysipäiväistä, 5 päivää viikossa (joskus viikonloppuisin).


Vaatimukset: Muutaman vuoden opiskelu taiteiden tai humanististen tieteiden alalla. Puhut ja ymmärrät ranskaa tyydyttävästi. Olet kenties jo matkustellut Afrikassa? Olethan reipas ja ulospäin suuntautunut.


Yleistä

Harjoittelija perehtyy harjoittelukauden aikana kansainvälisen taiteilijaresidenssin toimintaan ja sen suunnitteluun. Työ on osittain itsenäistä. Waawn henkilökunta vastaa työhön perehdyttämisestä.


Tehtävät

* Waaw-keskuksen residenssitoiminnan sekä näyttelytoiminnan hallinnolliseen ja käytännön työhön osallistuminen (myös arkirutiinit)

* Residenssitaiteilijoiden ja muiden vieraiden avustaminen, mahdollisesti tulkkaustehtäviä

* Tarpeen tullen oma tutkimus- tai suunnittelutehtävä


Korvaus

Harjoittelijalle ei makseta palkkaa, mutta asuminen, lounas sekä viikottaiset tanssi- ja rumputunnit ovat ilmaisia. Harjoittelijalla on oltava oma vakuutus harjoittelujakson ajaksi. Harjoittelija vastaa itse matkakuluista. Elinkustannuksiin on varattava n. 200 euroa/kk.


Hakemus

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen info[ät]waawsenegal.org viimeistään 15.9. Ilmoitamme valinnasta 20.9. mennessä.


Lisätietoja www.waawsenegal.org, Facebook: Waaw artists' residency. Vastaamme mielellämme kysymyksiin koko kesän aikana.