elama_avoin

 

elämä waawssa

Jotta voimme taata kaikille mukavan oleskelun Waaw’ssa, haluamme kiinnittää tulevien asukkaiden huomion seuraaviin asioihin:

 

Tilojen kunnioittaminen

Waaw residenssi on suhteellisen intiimi tila. Makuuhuoneet ja yhteiset tilat avautuvat pienelle sisäpihalle. Huoneet eivät ole eristettyjä ja meteli kulkee helposti tilasta toiseen. Tästä syystä emme yleensä majoita perheitä, joilla on pieniä lapsia. Talossa on 4-8 ihmistä asumassa ja työskentelemässä kerrallaan, joten toisten huomioonottaminen on hyvin tärkeää. Olemme myös tarkkoja siitä että talossa kunnioitetaan hiljaisuutta klo 23-8 välillä. Ulkopuolisia vieraita ei mielellään sallita talossa. Asukkailta odotetaan yhteisten tilojen pitämistä siistinä sekä osallistumista siivoamiseen ja jätteiden kierrätykseen. Tupakointi ei ole sallittua sisätiloissa ja ulkona se on sallittua vain sille merkityille alueilla.

 

Jakamisen tärkeys

Haluamme Waaw’n olevan muutakin kuin hotelli. Tavoitteenamme on luoda sellainen ilmapiiri mikä edistää oppimista sekä luovuuden ja ajatusten jakamista asukkaiden, Waaw’n työntekijöiden ja vierailijoiden kesken. Olethan valmis esittelemään menneitä ja työn alla olevia projektejasi muille ja pitämään residenssinpitäjät ajan tasalla työskentelysi etenemisestä.

 

Waaw’n pyrkimyksenä on tukea kontakteja ja vuoropuhelua residenssiläisten ja paikallisten välillä. Tämän takaamiseksi kunnioitus paikallista kulttuuria kohtaan on hyvin tärkeää. Rennosta vaikutelmastaan huolimatta Saint Louis ei ole metropoli tai rantakohde länsimaisille turisteille vaan suhteellisen konservatiivinen kaupunki. Pukeutumiskoodit, kohteliaisuussäännöt ja muut sosiaaliset säännöt ovat tärkeitä ja vieraiden odotetaan seuraavan Waaw’n isännän tai emännän niitä koskevia neuvoja.

 

Vakuutus

Waaw ei ota vastuuta loukkaantumisista, sairastumisista, henkilökohtaisten tavaroiden katoamisista tai muista kuluista liittyen residenssiin osallistumiseen. Sinulla tulee olla kansainvälinen sairasvakuutus sekä vastuuvakuutus henkilökohtaisille tavaroillesi ja terveydellesi. Saarella on sairaala sekä yksityinen klinikka, mutta vakavissa loukkaantumisissa tai sairastumisissa sinut pitää luultavasti kuljettaa Dakariin hoidettavaksi. Jos kärsit jostain kroonisesta sairaudesta, toivomme että ilmoitat siitä meille etukäteen.

 

Peruutus

Waaw pidättää oikeuden keskeyttää meneillään olevan residenssin, jos vieras käyttäytyy sopimattomasti muita residenssiläisiä, kaupungin asukkaita, emäntää tai isäntää kohtaan. Residenssiläiseen liittyvät valitukset otamme vakavasti ja toimimme tilanteen vaatimalla vakavuudella.

 

Sopimus

Saapuessasi Waaw’hun pyydämme sinua allekirjoittamaan dokumentin missä sitoudut noudattamaan yllä mainittuja sääntöjä. Pyydämme myös 100 euron takuumaksun korvaamaan mahdolliset omaisuuteemme liittyvät vahingot.

 

Kiitämme ymmärryksestä.

 

Insurance

Waaw will take no liability for injury, illness, or loss of personal property or expenses thereof associated with residency participation.

Please have an international medical insurance and a third party insurance for all personal property and health. There is a hospital and a private clinic on the island, but for anything serious, you may have to be transported to Dakar for treatment. If you suffer from a chronic illness, please let us know beforehand.

Cancellation

Waaw reserves the right to cancel a residency that is already taking place, based on reasons of inappropriate behaviour in any way towards other residents, hosts or town inhabitants. Complaints by others about a resident with such behavior will be taken seriously and looked into.

Agreement

On arrival at Waaw, you will be asked to sign a document where you agree to respect the points listed above. You will also be asked for a deposit of 100 euro to cover any damages to property.

Thank you for your understanding. 

ThankOn a

Photo: Greg Pritchard

Photo: Greg Pritchard

Olet ehkä tietoinen siitä että Senegal ei ole ensiluokkainen safarikohde. Se ei kuitenkaan tarkoita eläimistön puuttumista. Meillä asustelee kaikenlaisia matelevia ja lentäviä otuksia ja hyönteisiä. Jos sinulla on hyttys-, kärpäs-, torakka- tai gekkofobia kannattaa miettiä onko subtrooppinen ilmasto sinulle sopivin residenssiympäristö.